Sök

Arkiv
Skribent: Rikard Hägglund
Dela inlägget

Hoppas ni alla har haft en fin sommar och lika mycket som oss ser fram emot uppstart för skidträningar och en kommande skidvinter.

Tisdagen den 17 september startar vi upp säsongen med träningar i alla träningsgrupper. För att underlätta att för barnen att hitta rätt grupp kommer vi märka upp respektive träningsgrupps färg på dess samlingsplats under de första träningsveckorna. Dvs Gul för gul grupp, Vit för vit grupp osv. Mer info om träningar mm kommer kontinuerligt uppdateras på respektive grupps träningssida under säsongen.

Söndag den 6 oktober håller vi årets upplaga av Ski Team Dagen. Mer information kommer på hemsidan inom kort. Save the date!

Nyligen har tränarna haft ett planeringsmöte och bokat in en massa roliga aktiviteter under höst och vinter. Förutom träningar så kommer säsongen bla erbjuda läger, gemensamma tävlingsresor och annat roligt. Detta kommer löpande att publiceras på vår hemsida.

Vi i Hägglunds Ski Team är en klubb som växer och känner ni fler som gärna vill åka skidor och träna med oss, sprid gärna informationen om vår verksamhet. Ju fler vi blir desto roligare har vi tillsammans!

För er som är extra sugna på att rivstarta skidsäsongen så arrangerar vi i Hägglunds Ski Team en rullskidtävling på Skyttis  HägglundsRullen söndag 15/9 Vi välkomnar såväl deltagare som publik på detta arrangemang.

Varmt välkommen till en ny fantastisk säsong!

Vi ses!

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner

Ski team dagenUppstart skidträning säsong 24/25