Highlights

Nyheter från SSF

Scandic utser Årets sportförälder 2024

För åttonde året i rad utser vår partner Scandic Årets sportförälder. Var med och nominera någon du tycker gör det där lilla extra och som finns där när det behövs. I vinstpotten finns VIP-biljetter till Idrottsgalan och en storslagen upplevelse för hela laget.

Läs mer »

Unga ledare bygger Skid- och snowboardsveriges framtid

Helgen den 18–20 oktober samlades unga ledare från hela landet på Bosön i Stockholm för den andra upplagan av Svenska Skidförbundets (SSF) inspirations- och utbildningshelg “Unga ledare på snö”. Att ge unga chansen att utvecklas som ledare i en inspirerande miljö skapar förutsättningar för både personlig- och sportslig utveckling.

Läs mer »

Söka pengar för att jobba med 65+ verksamhet i föreningen

Nu kan föreningar som vill starta, eller som redan bedriver, verksamhet för 65+ ansöka om pengar. Ansökan görs via IdrottOnline och behandlas löpande. Tillsammans kan vi skapa fler möjligheter för seniorer att vara aktiva och engagerade inom svensk skid- och snowboardåkning.

Läs mer »

Intressant förbundsdag och stämma på Bosön

Genomgång av det viktigaste som hänt sedan förra förbundsmötet, revidering av strategin, inspirerande besök av “Unga ledare på snö”, och dagen efter en stämma där vi fick ny- och omval på ett antal positioner – bland annat en ny ordförande och tre nya styrelseledamöter. Nedan följer en sammanfattning av två intensiva och givande dagar – i både bild och text.

Läs mer »

En säsong av framgång och utveckling – verksamhetsberättelsen 2023/2024

Säsongen 2023/2024 har varit en milstolpe för Svenska Skidförbundet, med satsningar som har tagit vår verksamhet till nya höjder och samtidigt lagt grunden för framtida förbättringar. Från ungdomsinitiativ till internationella framgångar. Nu blickar vi framåt, men först vill vi dela några av höjdpunkterna från en av våra mest dynamiska säsonger hittills.

Läs mer »

Guldpartner

Silverpartner

Bronspartner