Sök

Arkiv

Hägglundsjoggen 3 2024 Resultat

Skribent: Urban Edlund

Kvällens tävling avgjordes i strålade solsken med en temperatur av 16 grader och ljumma vindar.

Totalt var det 302 personer som tog sig runt sjön på den 4,1 kilometer långa slingan, varav 233 valde att starta på tid klockan sju. Kvällens deltagande på tid placerar sig på andra plats sedan 2001.

På damsidan vann Ella Högberg, IF Vingarna med tiden 14:27. Silverplatsen tog Amanda Granberg, Vårby IK med tiden 15:55. Bronspengen gick till Alva Mattson, Skogslöparna 8 sekunder efter andraplatsen.

Bland herrarna sprang Anton Näslund, Hägglunds Ski Team SK in på första plats på tiden 13:38. Anders Sundin, Skogslöparna var 12 sekunder efter och på tredje plats har vi Henrik Brøvig, Vårby IK med tiden 13:56.

Kvällens Värd:

Kvällens gemensamma uppvärmning hölls av:

RESULTAT

BÄST GENOM TIDERNA

Vilken succé kvällen var med så många deltagare. Vi fick se fina insatser av många löpare under kvällen. Väl mött nästa onsdag för den fjärde deltävlingen.

ANMÄLAN Hägglundsjoggen 4 29/5 tidtagning start 19:00.