Hägglundsjoggen 4 2024 Resultat

Skribent: Urban Edlund

Kvällens tävling avgjordes i strålande sol, svaga vindar och 26 plusgrader.

Det var 287 personer som tog sig runt sjön denna kväll varav 206 valde att springa med nummerlapp.

På damsidan segrade Maria Hörnsten, IF ÖKA på tiden 15:47. Andraplatsen tog Alva Mattsson, Skogslöparna slagen med 18 sekunder. En fin tredjeplats sprang Alice Bryngelsson, Vårby IK in på med tiden 16:07.

I herrarnas lopp var det Edvin Näslund, LK Gränslöst som tog första platsen med tiden 13:19. På silverplats kom Emil Gyllroth, Hägglunds Ski Team 25 sekunder efter. Bronspengen knep Anders Sundin, Skogslöparna med tiden 13:48.

Kvällens Värd:

Kvällens gemensamma uppvärmning var med Friskis & Svettis.

Bra kämpat av alla löpare denna kväll runt sjön. Nu laddar vi för den stora finalen som går av stapeln nästa onsdag. Då finns möjlighet att vinna fina priser vid dragningen ur turnan. Var på plats efter loppet.